domingo, 4 de marzo de 2018

COMENTARI DE "LA ISLA MÍNIMA"

FITXA TÉCNICA
Títol: La isla mínima
País: España
Any: 2014
Gènere: Thriller policíac
Director: Alberto Rodríguez
Guió: Alberto Rodríguez i Rafael Cobos
Duració: 1h i 45min
Repart: Raúl Arévalo, Javier Gutiérrez, Nerea Barros i Antonio de la Torre 

COMENTARI CRÍTIC
"La isla mínima" és una pel·lícula on trascurrix als anys 80 en Espanya, aon fa poc hi havia una dictadura i es havia asentat una jove i inestable democracia. En un poble al costat del Guadalquivir, desapareixen dos adolescents i dos inspectors enviats desde Madrid, Pedro i Juan, son els encarregats de resoldre el cas. Tambe es pot vore el punt de vista de les dos Espanyes, la que estava agust amb la dictadura i volia tornar a eixa doctrina i la que buscava modernitzar-se i instaurar una democracia, en els seus protagonistes.

Aquesta pel·licula va arrasar al premis goya d'aquell any i amb molta raó. Es una pel·licula exelent, amb una trama espectacular, en el punt de vista històric representa molt be la vida en aquella època, encara oscura, i es nota que hi ha un bon treball d'investigació darrere. A nivell actoral es increible, tot el repart ho va fer genial i la fotografia i els plans son preciosos.

Per últim dir que aquesta pel·lícula representa be que el cine Espanyol no es roí per a res i que es pot fer una bona pel·lícula sense tindre un presupost desorvitat com en Hollywood, sino solament tindre un bon guió, direcció i actors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario